Internet marketing

Želite da poboljšate poslovanje..? Reklama na internetu koja se plaća po kliku (Pay Per Click) je verovatno najbolje rešenje… Ovakva reklama direktno cilja samo korisnike koji zaista traže i žele da kupe neki konretan proizvod ili uslugu, čime se dobija izuzetno efikasna reklama, značajno povoljnija od TV ili radio reklame.

Kako to radi?

Kada neko na internetu, tačnije na Google pretraživaču traži ključne reči koje odgovaraju Vašem proizvodu ili usluzi, Vaše reklame se pojavljuju iznad i pored rezultata pretrage. Potencijalni klijenti koji su tražili baš te ključne reči jednostavno mogu da kliknu na Vašu reklamu kako bi obavili kupovinu ili se dodatno informisali o ponudi. Oglašavate se samo ciljanoj grupi koja je zaista zainteresovana za konkretan proizvod ili uslugu.

Kako mi to radimo?

U saradnji sa Vama ćemo pre svega utvrditi ciljeve Vaše reklamne kampanje. Nakon toga ćemo analizirati Vašu ponudu, kao i ponudu Vaše konkurencije, a u skladu sa tim ćemo odrediti najrelevantnije ključne reči i ostale parametre kampanje, osmisliti sadržinu tekstualnih oglasa i pokrenuti odgovarajuću kampanju. Uplatu kredita vršite sami, svojom platnom karticom, direktno u svom Google AdWords nalogu, a nama plaćate posebno samo uslugu pripreme i nadzora kampanje.

Koliko ovakva reklama košta?

Ne postoji precizno utvrđena cena za reklamu ovog tipa, ali svakako imate mogućnost da sami odredite mesečni budžet svoje kampanje, a plaćate uvek samo za ostvarene klikove, odnosno samo za one internet korisnike koje su tražeći proizvod ili uslugu koju Vi nudite zaista došli na Vaš sajt. Cena po kliku zavisi od ciljne grupe korisnika, ciljane teritorije i Vaše konkurencije koja na isti način reklamira iste ili slične proizvode i usluge. Naša preporuka za minimalni mesečni budžet je 300 EUR, a pored iznosa za klikove se dodatno plaća i cena naše usluge, prema tabeli ispod.

JEDNOKRATNA USLUGA KREIRANJA NOVE KAMPANJE CENA
Inicijalna priprema tekstualne AdWords kampanje bazirane na Google pretrazi * 10.000 din + pdv

* Uključuje aktivaciju AdWords naloga, analizu konkurencije, kreiranje kampanje, osmišljavanje najmanje 3 tekstualna oglasa i svih relevantinih negativnih i pozitivnih ključnih reči za postizanje najboljih rezultata, kao i praćenje i dodatna precizna podešavanja kampanje tokom prvih 30 dana.

Nakon toga možete samostalno nastaviti da uplaćujete kredit i upravljate kampanjom ili se možete odlučiti za mesečnu pretplatu za kontinualno pružanje naše podrške i nadzora prilikom daljeg vođenja kampanje…

Mesečna pretplata za održavanje naloga (opciono)

Ako želite da mi i nakon prvog meseca nastavimo da pratimo i kontrolišemo Vašu kampanju, minimalni mesečni budžet za klikove je 300 EUR, a na taj iznos se dodaje i cena naše usluge prema tabeli ispod.

Pretplata se plaća avansno, a podrazumeva menadžment i podršku za Vaš AdWords nalog za period od 30 dana.

Cenovnik mesečne pretplate

NIVO MESEČNI TROŠAK VAŠE GOOGLE ADWORDS KAMPANJE MESEČNA CENA NAŠE USLUGE
I nivo budžet od 300 do 600 EUR 5.500 din + pdv
II nivo budžet od 600 do 900 EUR 7.500 din + pdv
III nivo budžet preko 900 EUR 9.500 din + pdv

Prijava i besplatna konsultacija

Da li ste do sada koristili ovakvu vrstu reklame?

Current day month ye@r *